Wijn en spijs de Voorde

Aan de achterkant van Hotel Residence De Voorde zal een eigentijds restaurant worden gebouwd: Deze zal met een corridor van glas worden verbonden met het hotel. Op deze wijze blijft de eigenheid van het hotelpand van De Voorde bewaard.

Het restaurant  heeft een vide met een verdieping. Gasten kunnen in het restaurant tafelen én in de herenkamers van het hotel. Bij elkaar zijn er 120 restaurantstoelen. In dit a la carte restaurant kunt u genieten van een internationale keuken en een wijnkaart, waarbij de meeste  wijnen per glas verkrijgbaar zijn. De gastronoom / sommelier kan u adviseren over een goede combinatie van wijn en spijs.

In het restaurant zijn de volgende mogelijkheden: diner, lunch, brunch, ontbijt, borrel, high wine,high tea, en wijnproeverij.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s